⚖Bondoc & Asociații organizează Workshop-ul Legal Research

Societatea de Avocați „Bondoc și Asociații” oferă studenților din anii I și II oportunitatea de a participa la Workshopul Legal Research organizat marți, 4 aprilie 2023, în intervalul orar 12:00 – 14:00 la sediul Bondoc și Asociații situat pe strada Londra, nr. 34, Sector 1. Workshop-ul va fi susținut de Mihaela Bondoc – Partener, Oana Dănilă – Senior Associate și Silviu Vasiliu – Associate.

În urma workshop-ului vă veți îmbunătăți abilitățile de a identifica prevederile de care aveți nevoie în coduri și legislație specială, veți afla cum să căutați jurisprudență și doctrină pe anumite teme și cum să vă eficientizați procesul de research, astfel încât să căutați doar cuvintele-cheie pentru a găsi soluția problemelor voastre juridice.

Link formular de înscriere: https://forms.gle/JqK9hDkG7S14HuCu6. Locurile sunt limitate, iar selecția se face în funcție de ordinea înscrierilor.

Workshop-ul este organizat împreună cu Asociația Studenților în Drept, mai multe detalii pe pagina evenimentului: https://facebook.com/events/s/workshop-de-legal-research/626028079336449/.