BONDOC & ASOCIAȚII is awarded a distinction by the Society of Legal Sciences (Societatea de Științe Juridice) at the JURIDICE.ro Gala – 20th Anniversary.

At the JURIDICE.ro GALA, an event hosted by the Palace of Parliament that was held on Thursday, 23 May 2024, one of the distinctions of the Society of Legal Sciences was awarded to BONDOC & ASOCIAȚII. The award was supported as follows:

Lawyers engender confidence in the legal world due to their unparalleled professional qualifications and willingness to thoroughly tackle legal issues. In the energy and natural resources sector, the superior position of BONDOC & ASOCIAȚII is reflected both in the international directories and in the scientific studies dealing with complex legal issues. For the quality of its legal analyses in the Energy area and for its generosity in sharing knowledge, the Society of Legal Sciences has expressed its appreciation for BONDOC & ASOCIAȚII.

BONDOC & ASOCIAȚII a fost premiată de Societatea de Științe Juridice în cadrul Galei aniversare JURIDICE.ro – 20 de ani

În cadrul GALEI JURIDICE.ro de joi, 23 mai 2024, la Palatul Parlamentului, una dintre distincțiile Societății de Științe Juridice a revenit BONDOC & ASOCIAȚII.

Avocații generează încredere în lumea juridică, datorită excepționalei pregătiri profesionale și disponibilității de abordare a profunzimilor problemelor juridice. În domeniul energiei și resurselor naturale poziția superioară a casei de avocatură BONDOC & ASOCIAȚII este reflectată atât de directoarele internaționale cât și de studiile cu caracter științific în care sunt transformate problemele juridice complexe. Pentru calitatea analizelor juridice în domeniul Energy și pentru generozitatea împărtășirii cunoașterii, Societatea de Științe Juridice își exprimă aprecierea pentru BONDOC & ASOCIAȚII.