Bondoc si Asociatii alături de organizatorii Wineabe

Casa de avocatură Bondoc & Asociatii este partener al organizatorilor seriei de evenimente Wineabe, primul eveniment intitulat Provocare Wineabe #01 (Easy Red. Really?) urmând să aibă loc joi, 17 martie 2022, la True Social Club, în centrul istoric al Bucureștiului. Evenimentul va consta în evaluarea prin degustare în orb de către un număr de concurenți specializați a unui număr de 10 vinuri din segmentul premium, concurenții trebuind să estimeze cat mai corect ierarhia de pret (element obiectiv), in mod independent de punctajul acordat de aceștia pentru calitățile vinului (element relativ subiectiv).

Cosmin Stavaru, avocat asociat (Partner) in cadrul firmei de avocatura, va îndeplini rolul de “auditor legal”, asigurand verificarea respectarii regulamentului de desfasurare a evenimentului. “Ne bucuram sa oferim suport activ și să contribuim la succesul acestui eveniment original. Evenimentul Wineabe nu este un concurs clasic de evaluare a ierarhiei de calitate a vinurilor selecționate prin prisma caracteristicilor intrinseci percepute la degustarea în orb, ci un concurs de evaluare, in urma degustării în orb, a ierarhiei de pret a vinurilor respective pe piața românească. Concluziile care se pot trage ating aspecte multiple precum decalajul dintre calitate si valoare, cat de obiectiva/subiectiva este evaluarea, complexitatea evaluarii, importanta marcii/originii asupra valorii si multe altele ”, a declarat Cosmin Stavaru.

Wineabe este un concept de evenimente despre vin, atipice, cu scopul educarii publicului cu privire la aspecte legate de marketing, economie, stiinte in general si legatura lor cu calitatea.

Bondoc si Asociatii are o experiență bogată în domeniul asistenței juridice acordate investitorilor și antreprenorilor din sectorul vinului, inclusiv în tranzacții de preluare de business-uri în domeniul producției de vin si activităților conexe și apreciază ca trendul de dezvoltare accelerată a acestui sector din ultimii ani se va consolida pe termen mediu si lung.