Bondoc & Asociatii SCA

Internship program– Administrative &Support activities

• Cine suntem?

BONDOC SI ASOCIATII este o firma de avocatura, implicata in multe dintre cele mai complexe proiecte din tara. Echipa din cadrul BONDOC SI ASOCIATII cuprinde un mix de avocati cu experienta, cu o cunoastere aprofundata a pietei din Romania si a mediului economic local, dar si personal administrativ, care ofera suportul necesar pentru buna desfasurare a activitatii firmei .

• Ce oferim?

Pentru a te ajuta in pregatirea ta profesionala si dezvoltarea abilitatilor in domeniul administrativ-secretariat si de suport, organizam un program de internship care isi propune sa te ajute in dobandirea de experienta profesionala si abilitati practice. De asemenea, prin participarea in programul de internship, tranzitia de la mediul academic la piata muncii va fi mai facila, avand posibilitatea de a te acomoda cu cerintele existente pe aceasta piata.

Programul nostru de internship urmeaza sa se desfasoare in doua perioade, respectiv:

(i)            5.08-23.08.2019 si

(ii)           26.08-03.09.2019.

• Ce vei face?

In principal, vei asista si vei oferi suport avocatilor, dar si personalului administrativ, pentru realizarea sarcinilor si cerințelor administrative și birocratice. De asemenea, vei acorda asistenta avocatilor si personalului administrativ in pregatirea si formatarea, transmiterea documentelor, gestionarea corespondentei, preluarea apelurilor telefonice, gestiunea, indosarierea si arhivarea documentelor, formatari de documente, intocmirea rapoartelor, precum și pentru indeplinirea altor sarcini.

• Ce beneficii vei avea?

Printre benefiiile profesionale pe care le vei avea prin participarea la programul de internship se numara: posibilitatea de a avea o viziune de ansamblu asupra activitatii pe care o desfasuram si de a afla cum functioneaza un departament administrativ din cadrul unei firme de avocatura. Mai mult, vei face parte dintr-o echipa dornica dinamica si prietenoasa, dornica sa te ajute sa te dezvolti profesional.

De asemenea, activitatea pe care o vei desfasura in cadrul programului de internship va fi remunerata.

• Ce cautam?

Ø  sa fii student sau proaspat absolvent si sa ai disponibilitatea de a sta alaturi de noi zilnic, dupa un program stabilit de comun acord;

Ø  sa ai cunostinte de utilizare calculator: MS Office;

Ø  sa fii proactiv si sa acorzi o importanta deosebita detaliilor, sa fii entuziast si dornic de implicare, sa gestionezi timpul in mod eficient si organizat, sa fii serios si responsabil si sa iti placa sa lucrezi in echipa cu oameni care doresc sa te ajute in pregatirea ta profesionala si care vor fi orientati spre dezvoltarea ta.

Asteptam CV-ul tau pe adresa recruitment@bondoc-asociatii.ro (ref. Internship AM): pana la sfarsitul zilei de 1 august 2019 (pentru prima perioada a programului de internship), respectiv pana la 10 august 2019 (pentru cea de-a doua perioada a programului de internship.

Ulterior depunerii CV-ului, va urma un proces de selectie si un interviu cu unul dintre avocatii coordonatori ai BONDOC si ASOCIATII.

Iti dorim mult succes!